Чому не відновлено курсування електрички «Київ – Житомир» » Новини Житомира
 
 


Чому не відновлено курсування електрички «Київ – Житомир»

Автор: news_maker від 19-02-2016, 07:02, переглядів: 1 443


Зі сторони Житомирської облдержадміністрації неодноразово порушувалося питання перед ПАТ «Укрзалізниця» щодо відновлення прямого залізничного сполучення між м. Житомир та м. Київ.

17 січня 2016 року на сайті Житомирської міської ради електронна петиція «Залізничне сполучення із Столицею України. Електричка до Києва» набрала необхідні 250 голосів.

З метою вирішення зазначеної проблеми ще 24.06.2015 року у Міністерстві інфраструктури України за участю всіх зацікавлених осіб була проведена нарада з питань рівня обслуговування пасажирів залізничним транспортом на дільниці Київ-Фастів-Житомир та стану відшкодування витрат з перевезень громадян пільгових категорій в приміському сполученні за січень-травень 2015 року.

На сьогодні, аби відновити курсування електропоїздів на дільниці Київ-Фастів-Житомир, необхідно, щоб Житомирська міська рада виділила фінансовий ресурс на погашення заборгованості перед ДТГО «Південно-Західна залізниця» за перевезення пільгових категорій громадян залізничним транспортом.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: