У Житомирі планують відкрити індустріальний парк вже цієї осені » Новини Житомира
 
 


У Житомирі планують відкрити індустріальний парк вже цієї осені

Автор: news_maker від 24-02-2016, 16:23, переглядів: 1 505

У Житомирі планують відкрити індустріальний парк вже цієї осені

Вже цієї осені в Житомирі планують відкрити індустріальний парк. Це спеціально організована для розміщення нових виробництв територія, яка забезпечена енергоносіями та інфраструктурою. Як правило, це промисловий майданчик, на якому ведуть свою діяльність кілька незалежних підприємств з однієї або різних галузей. В Житомирі індустріальний парк буде розташований по Київському шосе в районі Смоківки.

Наразі завершується виготовлення проектно-технічної документації, вже в цьому році будуть проведені роботи з облаштування території – всі комунікації, освітлення та тверде покриття будуть зроблені за рахунок коштів міста:

"Нам необхідно створити умови, за яких інвестор мав би змогу оформити всі документи на відкриття виробництва в стислі терміни. Буде кілька майданчиків індустріального парку. Один з них ми закладаємо на території колишнього заводу Хімволокно, це для тих інвесторів, які готові брати в оренду або купувати приміщення. Ми хочемо повторити європейський досвід створення індустріального парку в Житомирі", – пояснив голова Житомирської міської ради Сергій Сухомлин.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: