На 70 осіб збільшиться кількість працівників Житомирської мерії » Новини Житомира
 
 


На 70 осіб збільшиться кількість працівників Житомирської мерії

Автор: news_maker від 24-02-2016, 17:06, переглядів: 1 557

На 70 осіб збільшиться кількість працівників Житомирської мерії

Станеться це внаслідок реорганізації окремих управлінь та утворення нових структурних підрозділів. З одного боку, відбудеться скорочення на 23 людини за рахунок об'єднання житлового та комунального управління (5 осіб), архітектурного та земельного управління (11 осіб) і реорганізації інших структурних підрозділив. Проте Закон про децентралізацію вимагає створення нових структур, зазначили на сесії, що й впливає на збільшення штату.

Під час обговорення цього питання депутат Наталя Леонченко звернулася до першого заступника міського голови з реплікою, що не зовсім зрозумілими є повноваження тих чи інших працівників нових підрозділів:

"Ми раніше не розглядали таку структуру, яку сьогодні роздали депутатам. Особисто до Вас (до Олексія Ясюнецького – прим. ред.) були питання – підготуйте в розрізі кожного управління штатну чисельність та обов’язки по кожному відділу. І поясніть депутатам, що зі старою. В структурі були ось такі повноваження, а сьогодні повноваження у зв’язку зі змінами законодавства інші. Тому ми пропонуємо ось таку структуру. Тоді б нам було зрозуміло. На жаль, ми і сьогодні не бачимо цього".

Попри суперечки, депутати затвердили нову структуру виконавчих органів Житомирської міської ради. До неї тепер будуть входити 30 підрозділів, а штат збільшиться з 320 до 390 працівників.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: