Небайдужі житомирянин гуртом викрили та затримали крадія » Новини Житомира
 
 


Небайдужі житомирянин гуртом викрили та затримали крадія

Автор: news_maker від 25-02-2016, 09:59, переглядів: 1 053

Небайдужі житомирянин гуртом викрили та затримали крадія

Молодика, який уранці заліз до приватного помешкання жителів обласного центру, помітила їх сусідка. Жінка забила на сполох, а коли зловмисник спробував втекти – його наздогнав та затримав інший сусід, учасник АТО, та передав до рук прибулих за викликом поліцейських. Нині триває досудове слідство.
Близько 10.40 до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з приватних будинків обласного центру знаходиться злодій. На місце події було направлено спецпідрозділ поліції.
У цей час жінка, яка й помітила чужинця в оселі, зателефонувала господарям будинку. Сама ж кинулася по сусідах, підіймаючи всіх на ноги. Зловмисник, зрозумівши, що його викрито, вибіг з будинку та кинувся навтьоки. Його взявся наздогнати 32-річний «атошник» Максим, який проживає поруч.
- Дружина забігла до хати і гукнула, щоб я швидко біг, бо щось сталося. Я спочатку й не зрозумів, про що мова, - розповідає про події цього дня Максим. – Коли вона пояснила, що це злодій, і сказала, в який бік він побіг, я взяв велосипед та поїхав за ним.
В одному з провулків чоловік помітив хлопця, за описом схожого на зловмисника. Коли гукнув його, той кинувся втікати.
- Та сили були нерівні, не та вагова категорія у нього, за кілька прийомів його затримав, - сміється Максим. – Тут вже й господар під’їхав, а за кілька хвилин – поліція. Дуже швидко все відбувалось.
Затриманим виявився 24-річний житель Волинської області. У нього вилучили сумку з викраденими ювелірними виробами та планшетом. Як з’ясувалось, він вже був раніше засуджений за хуліганство та незаконне носіння зброї, і кілька місяців тому звільнився з місць позбавлення волі.

Молодик розповів, що приїхав до Житомира у справах та мав тут побачитися зі знайомим. Та зустріч не відбулась, тож він винайняв у місцевому готелі кімнату, де й переночував. А зранку пішов блукати містом.
Коли опинився у приватному секторі, запримітив будинок, в якому ніби нікого не було. Парубок знайшов інструмент та відтиснув вікно, через яке й потрапив до будинку. Там склав до сумки ювелірні вироби та інтернет-планшет, аж раптом виявив, що його викрито. Спробував втекти, та це не вдалося.
- Щира подяка небайдужим житомирянам, які допомогли затримати зловмисника. Їх сміливість та добросусідські відносини позбавили неприємностей родину потерпілих, - зауважив начальник Житомирського ВП ГУНП Михайло Сорока. – Нині розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 15, ч. 3 ст. 186 (замах на вчинення грабежу) Кримінального кодексу України. Молодикові загрожує від 4 до 8 років позбавлення волі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: