В Житомирі зменшено розмір орендної плати за землю » Новини Житомира
 
 


В Житомирі зменшено розмір орендної плати за землю

Автор: news_maker від 25-02-2016, 19:34, переглядів: 1 557

В Житомирі зменшено розмір орендної плати за землю

Відповідне рішення ухвалили на позачерговому засіданні сесії міськради. "Зменшити розмір орендної плати за землю суб’єктам господарської діяльності, юридичним та фізичним особам, з 1 січня по 31 грудня 2016 року на 70 відсотків згідно укладених Договорів оренди земельних ділянок. При цьому зменшений розмір земельної плати не може бути менше 3 відсотків нормативно-грошової оцінки", - зачитав проект рішення голова депутатської земельної комісії Микола Янушевич.
Також рішенням сесії надаються пільги у розмірі 70 відсотків суб’єктам господарської діяльності – гаражним, гаражно-будівельним кооперативам, житлово-будівельним кооперативам та об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків шляхом зменшення податкового зобов’язання по земельному податку після його нарахування у 2016 році. Для того, аби отримати ці знижки, потрібно внести зміни в орендні договори, наголосила Єлизавета Лалименко, начальник управління регулювання земельних відносин: "Є договори оренди, є договірні зобов’язання з органами місцевого самоврядування. Тобто усі суб’єкти, громадяни і суб’єкти господарювання, у яких є на сьогодні договірні зобов’язання, зареєстровані належним чином договори оренди, мають звернутися до міської ради з клопотанням щодо укладання додаткової угоди до договору оренди".

На сьогодні в Житомирі 478 суб’єктів господарювання мають діючі договори оренди землі, також в користуванні на правах оренди знаходяться 678 земельних ділянок.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: