На Житомирщині угон автомобіля закінчився ДТП » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині угон автомобіля закінчився ДТП

Автор: news_maker від 29-02-2016, 10:21, переглядів: 1 207

На Житомирщині угон автомобіля закінчився ДТП

У с. Верхівні двоє парубків незаконно заволоділи ВАЗівкою, яка знаходилась на території навчального закладу. Не маючи достатніх навичок керування транспортним засобом, нетверезі угонщики за кілька сот метрів в’їхали в бетонну огорожу. Нині обоє є фігурантами кримінального провадження.

Близько 13.00 до чергової частини Ружинського відділення поліції надійшло повідомлення від студента місцевого коледжу про викрадення автомобіля ВАЗ. Хлопець залишив транспортний засіб уранці, коли приїхав на заняття, однак згодом не знайшов його на стоянці.
На місці пригоди поліцейські більш детально з’ясували обставини події. Так, авто було виявлено за кілька сот метрів від навчального закладу із механічними ушкодженнями. Його угонщиків після невдалого рандеву затримали місцеві жителі, які стали очевидцями події.
За словами самих викрадачів, як з’ясувалось, студентів цього ж навчального закладу, вони взяли авто, «щоб покататись», однак не справились з керуванням. На їх щастя, обійшлось без травмувань, однак ВАЗівка зазнала механічних пошкоджень, опинившись у бетонній огорожі.

Нині за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.
Парубкам, одному з яких 15, а іншому 17 років, загрожує позбавлення волі на термін від 5 до 8 років. Обтяжуючими обставинами для обох може стати їх перебування під час вчинення правопорушення у стані алкогольного сп’яніння.

На Житомирщині угон автомобіля закінчився ДТП

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: