На Житомирщині поліцейські знищили у вогні наркотики » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині поліцейські знищили у вогні наркотики

Автор: news_maker від 1-03-2016, 11:10, переглядів: 1 173

На Житомирщині поліцейські знищили у вогні наркотики

Знищення наркосировини та наркотиків провели працівники 3-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України у присутності спеціально створеної комісії. У вогні згоріло понад 60 кг рослинних та синтетичних наркозасобів та пристосувань до їх вживання.
Марихуана, макова солома, опій, амфетамін – такі наркотики, найбільш розповсюджені серед молоді, були вилучені правоохоронцями з незаконного обігу у наркоділків під час оперативно-розшукових заходів.

Наприкінці лютого після винесення судами відповідних рішень наркозасоби, що були речовими докази у кримінальних провадженнях, знищено.

Утилізація небезпечних речовин проводилась у присутності членів спеціально створеної комісії, до складу якої входять представники Головного управління Національної поліції Житомирщини, обласних Управління служби безпеки України та Державної фіскальної служби.
Як розповів начальник 3-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Олексій Душейко, у вогні згоріло близько 60 кг наркотичних засобів, що за цінами чорного ринку могли б вартувати до 600 тисяч гривень.
Поліцейські знищили не лише наркотики та сировину, а й специфічні пристосування для їх вживання, також вилучені на місцях подій як свідчення незаконної діяльності обвинувачених.
Водночас працівники поліції вкотре застерігають наркоділків від протиправної діяльності. За рішеннями судів цього разу обвинувальні вироки винесено більше півтори сотні особам, у більшості це позбавлення волі на значні терміни.

На Житомирщині поліцейські знищили у вогні наркотики

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: