У Житомирі правоохоронці розшукують липового "поліцейського" » Новини Житомира
 
 


У Житомирі правоохоронці розшукують липового "поліцейського"

Автор: news_maker від 3-03-2016, 17:11, переглядів: 1 291

У Житомирі правоохоронці розшукують липового "поліцейського"

Про чоловіка, який назвався поліцейським і «вилучив» у його сина-підлітка вартісний мобільний телефон, до поліції повідомив житомирянин. Правоохоронці з’ясували особу пройдисвіта, нині тривають заходи щодо встановлення його місця перебування.
Пізно увечері 2 березня до Житомирського відділу поліції звернувся 50-річний житель обласного центру із повідомленням про шахрайство, вчинене відносно його неповнолітнього сина.
Як з’ясувалося, близько 20 години на одній з житомирських вулиць до 14-річного хлопця підійшов незнайомий чоловік, який назвався працівником поліції. Підлітку він наплів нісенітниць про розшук викраденого мобільника і під приводом перевірки його особистих речей «вилучив» у хлопця ґаджет вартістю близько 3,5 тисяч гривень.
Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.
У вчиненні кримінального правопорушення поліцейські обґрунтовано підозрюють 36-річного житомирянина. Нині тривають заходи щодо встановлення його місця перебування.
За чинним законодавством подібний обман карається штрафом, громадськими або виправними роботами, чи обмеженням волі строком до 3 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: