У Житомирі троє невідомих пограбували склад побутової техніки » Новини Житомира
 
 


У Житомирі троє невідомих пограбували склад побутової техніки

Автор: news_maker від 9-03-2016, 10:27, переглядів: 1 135

У Житомирі троє невідомих пограбували склад побутової техніки

7 березня до поліції надійшло повідомлення про те, що з приміщення магазину-складу в обласному центрі троє невідомих, завдавши працівникові тілесних ушкоджень, винесли сейф із значною сумою готівки. На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. Розпочато кримінальне провадження.
Повідомлення надійшло близько 18.00. Поліцейські, прибувши за вказаною адресою, з’ясували, що напад стався близько 17.30. Невідомі були у масках і з предметами, схожими на зброю. Зайшовши до складу, силоміць змусили продавця-консультанта лягти на підлогу, зв’язали чоловіка, після чого винесли з приміщення сейф з грошима та документами.
З місця події зникли на автомобілі.
Продавець отримав забійні травми обличчя та правої руки. Йому було надано необхідну медичну допомогу без госпіталізації.
На місці події поліцейські вилучили слідову інформацію. Нині за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді ув’язнення на термін від 8 до 15 років з конфіскацією майна.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: