ПАТ "Житомиргаз" проводить опитування серед споживачів » Новини Житомира
 
 


ПАТ "Житомиргаз" проводить опитування серед споживачів

Автор: news_maker від 12-03-2016, 11:13, переглядів: 1 809

ПАТ "Житомиргаз" проводить опитування серед споживачів

ПАТ "Житомиргаз" спільно із Національною комісією, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, проводить опитування серед споживачів. Вивчення думки громадян стосується запровадження змін у системі нарахування та оплати за газ для населення. А саме, з квітня 2016 року передбачається перехід на нові правила нарахування. Зокрема, плата за газ буде розділена на дві частини: перша – це вартість спожитого газу, і друга – плата за користування газотранспортною системою. Плата за газ буде завжди різною, відповідно до обсягів споживання домогосподарством. А ось плата за користування газотранспортною системою – це фіксований щомісячний платіж. Його розмір встановлюється в залежності від того, які газові прилади і лічильник наявні у споживача. Фахівець із зв’язків з громадськістю "Житомиргазу" Олена Мічуріна наголошує, що плата за користування газотранспортною системою була завжди, вона входила до загального тарифу за спожитий газ. Фахівець пояснює, за що платить споживач, оплачуючи користування газотранспортною системою:
"Транспортування та розподіл газу від кордону або свердловини до газового приладу споживача. Обслуговування газотранспортних та газорозподільних мереж, загальна протяжність яких в країні перевищує 350 тисяч кілометрів. Контроль за безпекою газопостачання, якістю та тиском газу в газорозподільних та газотранспортних системах, попередження та ліквідація аварійно-небезпечних ситуацій. Забезпечення роботи аварійно-диспетчерських служб, яких в країні більше 700. Встановлення безоплатних лічильників газу для споживачів, ремонт та модернізація газотранспортних та газорозподільних мереж. Облік газу, перевірка та контроль обсягів спожитого газу, виявлення та попередження його крадіжок чи незаконного використання".

Пройти опитування щодо запровадження змін у системі нарахування та оплати за газ може кожен споживач на сайті 104.ua або заповнивши анкету під час відвідування районного управління "Житомиргазу".

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: