У Житомирі затримали крадія, який намагався обікрасти кафе » Новини Житомира
 
 


У Житомирі затримали крадія, який намагався обікрасти кафе

Автор: news_maker від 14-03-2016, 18:45, переглядів: 1 248

У Житомирі затримали крадія, який намагався обікрасти кафе

Нічний відвідувач не розрахував, що обраний ним заклад харчування знаходиться під охороною. Усі обставини з’ясовують поліцейські, яким було передано затриманого чоловіка. Розпочато кримінальне провадження.
Уночі до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення про затримання приватними охоронниками невідомого чоловіка, який перебував у зачиненому у цей час приміщенні одного з міських кафетеріїв.
На місце події прибула слідчо-оперативна група, працівники якої з’ясували, що пів на першу ночі у закладі спрацювала сигналізація, сповістивши приватних охоронників про можливе проникнення на об’єкт сторонніх осіб. Представники охорони, прибувши на місце події, застали невідомого чоловіка, який нишпорив приміщеннями закладу, та не дозволили йому втекти до приїзду поліцейських.
Затриманим виявився 30-річний житель Житомирського району. Чоловік ніде не працює, а свій нічний візит до кафетерію пояснив банальним бажанням підзаробити на чужих речах.

Під час огляду приміщення було з’ясовано, що потенційний злодій потрапив до закладу, пошкодивши металопластикове вікно.

Усі обставини встановлюються у рамках розпочатого кримінального провадження, відкритого за ст.15, ч.3 ст.185 (Замах на вчинення крадіжки, поєднаної з проникненням у приміщення) ККУ.
За вчинені протиправні дії чоловікові може загрожувати від 3 до 6 років ув’язнення.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: