У Житомирі легковик зніс огороджувальні конструкції » Новини Житомира
 
 


У Житомирі легковик зніс огороджувальні конструкції

Автор: news_maker від 16-03-2016, 18:05, переглядів: 1 240

У Житомирі легковик зніс огороджувальні конструкції

Пригода трапилася під ранок 16 березня на ділянці вулиці Східної, яка нині закрита для проїзду транспорту у зв’язку із проведенням комунальниками ремонтних робіт. Легковик зніс огороджувальні конструкції, які пошкодили також припаркований поруч автомобіль. Постраждало двоє людей.
Близько 4.30 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на вул. Східній в обласному центрі.
Попередньо було з’ясовано, що водій автомобіля «Део Нексіа», 19-річний житель м.Житомира, рухаючись по вул. Східній і проїхавши перехрестя вулиць Київської-Східної, не помітив попереджувальних знаків про обмеження руху транспорту через проведення на цій ділянці ремонтних робіт і, не впоравшись з керуванням, зніс декілька огороджувальних конструкцій. При цьому один з бетонних блоків від удару відкинуло убік і він пошкодив припаркований біля тротуару автомобіль «Ауді».

Автомобіль «Део» зі значними механічними пошкодженнями зупинився безпосередньо біля розкопаного котловану дороги.

Унаслідок ДТП постраждали водій «Део» та його 19-річний пасажир. Обоє були госпіталізовані до лікарні. Правоохоронці обґрунтовано підозрюють нетверезий стан водія. У молодика було взято кров для дослідження на визначення стану алкогольного сп’яніння.
Усі обставини дорожньої пригоди з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває проведення низки призначених експертиз.


У Житомирі легковик зніс огороджувальні конструкції
У Житомирі легковик зніс огороджувальні конструкції
У Житомирі легковик зніс огороджувальні конструкції

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: