Депутати міської ради виділили гроші на встановлення точок доступу Wi-Fi в тролейбусах » Новини Житомира
 
 


Депутати міської ради виділили гроші на встановлення точок доступу Wi-Fi в тролейбусах

Автор: news_maker від 17-03-2016, 15:04, переглядів: 1 207

Депутати міської ради виділили гроші на встановлення точок доступу Wi-Fi в тролейбусах

Депутати Житомирської міської ради 16 березня, виділили 4 млн гривень на зарплату і електроенергію для ТТУ. За дане рішення проголосували 34 депутати.

Також житомирському ТТУ виділили 100 тис. гривень на встановлення точок доступу Wi-Fi в тролейбусах і 120 тис. гривень на вивчення пасажиропотоку. Крім цього, 9,8 млн гривень виділено на реалізацію проекту «Електронний квиток».

Впровадження проекту відбудеться в кілька етапів. За словами заступника міського голови Дмитра Ткачука, квиток дозволить контролювати фінансовий потік в електротранспорті, до того ж, це зменшить суму за багаторазові проїзди.

«20% користувачів - це жителі районів та інших міст. Ми за кошти міста обслуговуємо і таких мешканців. Тому ціна одноразової поїздки збільшиться, але ціна за проїзний квиток стане менше», - сказав Дмитро Ткачук.

Систему «Електронний квиток» впровадять і в приватних маршрутках після проведення конкурсу на визначення оператора, який буде систему обслуговувати.

Також депутати відклали питання прокладки тролейбусної лінії в район Малікова. В даний час, за словами міського голови, розглядається можливість закупівлі комунальних автобусів.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: