Лабораторія дитячої поліклініки Богунського району буде працювати » Новини Житомира
 
 


Лабораторія дитячої поліклініки Богунського району буде працювати

Автор: news_maker від 29-03-2016, 09:03, переглядів: 1 194

Лабораторія дитячої поліклініки Богунського району буде працювати

Лабораторія та фізіотерапевтичний кабінет дитячої поліклініки Богунського району буде працювати. Але за іншими адресами. Просимо житомирян не створювати паніку довкола закриття відділення за адресою пр. Миру, 1а.

«Кабінет і лабораторія працюватимуть, тільки у інших поліклініках. Бо приміщення по проспекту Миру, 1а знаходиться в аварійному стані. Там небезпечно для перебування персоналу та дітей з огляду на давній вік будівлі. Реконструкція чи капітальний ремонт потребує значних капіталовкладень, які на даний час реалізувати складно», - зазначає заступник міського голови з гуманітарних питань Матвій Хренов.

Дитяча лабораторія працюватиме в дитячій поліклініці №1 по вул. 1-го Травня, 23 з 8 до 16 години та у філії лікарів загальної практики по вул. Лесі Українки, 4, також у дві зміни. Окрім того, кабінет забору крові діятиме також і у дитячій поліклініці за адресою проспект Миру, 11.

Фізіотерапевтичний кабінет функціонуватиме у відділенні фізіотерапії у дитячій поліклініці №1 по вул. 1-го Травня, 23, де використовуються сучасні методики лікування та реабілітації. Усі медичні працівники будуть переведені в інші структурні підрозділи, а якість надання послуг для дітей стане вищою.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: