На Житомирщині поліцейські ліквідували розгалужений наркотрафік » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині поліцейські ліквідували розгалужений наркотрафік

Автор: news_maker від 29-03-2016, 16:49, переглядів: 1 274

На Житомирщині поліцейські ліквідували розгалужений наркотрафік

У результаті спецоперації працівники 3-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України викрили наркодилера, який виготовляв і постачав наркотики у регіоні, у тому числі й до виправної установи у Коростенському районі.
У домогосподарстві 40-річного жителя Черняхівського району правоохоронці провели санкціонований обшук. У результаті з будинку та господарських приміщень поліцейські вилучили пакети з подрібненою рослинною масою вагою близько 7 кг. Господар зізнався, що це макова солома.

Крім в того, в окремих пакунках зберігалося майже 1 кг марихуани, а у шприцах та ємностях - 3 л темної рідини, за словами чоловіка - ацетильованого опію. Також у помешканні правоохоронці виявили пляшки з понад 14 л розчинника, який використовується для виготовлення наркотиків, посуд з нашаруваннями речовин та інші речі.

- Усе вилучене свідчить про те, що господар, який, до речі, уже був раніше засуджений за збут наркотиків, продовжив займатися протиправною діяльністю, - повідомив начальник 3-го управління ДПН Нацполіції Олексій Душейко. - За нашими оперативними даними, він займався виготовленням та збутом наркотиків у декількох районах Житомирщини, причому у великих обсягах. Зокрема, доправляв їх і до виправної установи у Коростенському районі.
Нині усе вилучене направлено на експертне дослідження.
Відповідно до ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України чоловікові загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

На Житомирщині поліцейські ліквідували розгалужений наркотрафік
На Житомирщині поліцейські ліквідували розгалужений наркотрафік

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: