У Бердичеві поліцейські затримали автозлодія » Новини Житомира
 
 


У Бердичеві поліцейські затримали автозлодія

Автор: news_maker від 4-04-2016, 10:34, переглядів: 1 058

У Бердичеві поліцейські затримали автозлодія

Працівники кримінального блоку Бердичівського відділу поліції викрили 22-річного жителя району в угоні ВАЗівки з райцентру. Наразі йому оголошено про підозру.
До чергової частини Бердичівського відділу поліції надійшла заява від місцевого жителя про те, що уранці він виявив відсутність свого автомобіля марки «ВАЗ 2107», який знаходився у дворі багатоповерхівки.
Правоохоронці провели комплекс першочергових заходів, направлених на встановлення місцеперебування ВАЗівки та особи, яка її викрала.
– Оперативники кримінальної поліції виявили розшукуваний автомобіль у с. Садках, а згодом затримали 22-річного раніше неодноразово судимого жителя району, який зізнався у незаконному заволодінні чужою автівкою, – розповів начальник Бердичівського відділу поліції Роман Зайцев.

Чоловік повідомив, що викрав автомобіль, аби покататися. Нині триває досудове розслідування за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Викритому у причетності до кримінального правопорушення чоловіку оголошено про підозру.
За чинним законодавством подібні протиправні дії караються штрафом, обмеженням чи позбавленням волі строком від 3 до 5 років.
Водночас правоохоронці зазначають, що автомобілі вітчизняних марок найчастіше викрадають з метою їх розукомплектування та подальшого перепродажу окремих запчастин або з для банальної здачі у якості металобрухту.
Поліція закликає власників транспортних засобів подбати про безпеку свого майна:
- аби не спровокувати можливого зловмисника, не залишайте у салонах автомобілів на видноті цінні речі;
- обладнайте свій транспортний засіб надійними протиугінними технічними засобами;
- не забувайте закривати дверцята автівок і не лишайте ключі у замку запалювання на час вашої навіть хвилинної відсутності;
- подбайте про надійне місцезнаходження транспортного засобу у нічний час. Навіть якщо автомобіль припаркований під вікнами вашої квартири чи у дворі приватного сектора, він є легкою здобиччю для зловмисників.

У Бердичеві поліцейські затримали автозлодія

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: