Двоє житомирських школярів – серед призерів всеукраїнського конкурсу » Новини Житомира
 
 


Двоє житомирських школярів – серед призерів всеукраїнського конкурсу

Автор: news_maker від 11-04-2016, 19:03, переглядів: 1 202

Двоє житомирських школярів – серед призерів всеукраїнського конкурсу

Днями в Посольстві Литовської Республіки в Україні відбулося нагородження переможців і призерів ІІІ Всеукраїнського конкурсу есе "Я – європеєць". Конкурс проходив у жовтні 2015 року – березні 2016 року. Всього у ньому взяли участь понад 4,5 тисячі учасників – учнів загальноосвітніх навчальних закладів, членів дитячих і молодіжних громадських організацій.

Журі конкурсу визначило 350 кращих робіт, серед яких 25 есе посіли призові місця і авторами двох з них стали житомиряни. Дипломом за друге місце в конкурсі нагороджений Нікіта Климчук, учень житомирської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 26, диплом за третє місце отримала Катерина Дорощенко, учениця Житомирського міського ліцею при ЖДТУ, інформує сайт регіонального відділення Малої академії наук України.

Конкурс було організовано Посольством Литви в Україні, Всеукраїнською молодіжною громадською організацією "Серце до серця" за підтримки Секретаріату Кабінету Міністрів України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства культури України, Міністерства молоді та спорту України.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: