В маршрутках Коростеня скасоване пільгове місце » Новини Житомира
 
 


В маршрутках Коростеня скасоване пільгове місце

Автор: news_maker від 12-04-2016, 18:09, переглядів: 2 433

В маршрутках Коростеня скасоване пільгове місце

За браком коштів в державі в цьому році скасовані безкоштовний проїзд у залізничному транспорті, пільгове місце в автобусі та пільга на стаціонарний телефон. Зокрема, з 1 січня вступила в силу низка змін до законів, що переформатує правила надання пільг на проїзд у міському та міжміському транспорті. Згідно з цим законом забезпечення безоплатного проїзду в громадському транспорті для окремих категорій громадян відтепер залежатиме від рішення органів місцевого самоврядування.

В Коростені вирішили скасувати пільгове місце в маршрутних таксі, інформує начальник відділу персонального обліку пільг міськради Людмила Гурківська: "Виконком міськради прийняв рішення з 11 квітня 2016 року скасувати одне пільгове місце, яке було передбачене в маршрутних таксі. Така сама ситуація буде і з квартирними телефонами. Пільги, які передбачені за користування зв’язку, з початку року теж не нараховуються, вони будуть скасовані. Всім пільговикам буде зроблений перерахунок".

Відтепер безкоштовно в маршрутних таксі можуть їхати тільки інваліди війни, учасники бойових дій та АТО. Натомість в місті залишаються пільгові рейси, які були започатковані з ініціативи перевізників. Графік їх руху – з 8.30 до 9.30 та з 14.30 до 15.30.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: