У Житомирі зіткнулися Шевроле та ВАЗ » Новини Житомира
 
 


У Житомирі зіткнулися Шевроле та ВАЗ

Автор: news_maker від 1-05-2016, 21:43, переглядів: 1 560

У Житомирі зіткнулися Шевроле та ВАЗ

30 квітня в обласному центрі сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів «Шевроле» та ВАЗу. У результаті травмовано 19-річну житомирянку, пасажирку другого легковика.

Близько 22.40 у м. Житомирі по вул. Чуднівській водій «Шевроле», 35-річний житомирянин, рухаючись у напрямку центру міста, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з автомобілем ВАЗ-2104, що прямував у попутному напрямі під керуванням 20-річного жителя обласного центру.

Попередньо встановлено, що у результаті ДТП пасажирка ВАЗівки, 19-річна місцева жителька, отримала тілесні ушкодження у вигляді забійної рани ділянки голови.

Водій автомобіля «Шевроле», за наявною інформацією, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Ці та інші обставини нині встановлюються у рамках розпочатого кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Водночас інформація, розповсюджена окремими Інтернет-виданнями щодо приналежності водія «Шевроле» до поліції, є недостовірною та безпідставною.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: