У Житомирському районі через раптову появу лося на дорозі зіткнулось 3 автомобіля » Новини Житомира
 
 


У Житомирському районі через раптову появу лося на дорозі зіткнулось 3 автомобіля

Автор: news_maker від 3-05-2016, 14:31, переглядів: 1 161

У Житомирському районі через раптову появу лося на дорозі зіткнулось 3 автомобіля

2 травня на автодорозі Житомир - Могилів-Подільський, поблизу смт Гуйви Житомирського району, сталася дорожньо-транспортна пригода, у результаті якої загинув 24-річний солдат Нацгвардії та травмовано 4 людей, серед них громадяни США та Білорусії. Розпочато кримінальне провадження.
Працівники слідчо-оперативної групи Житомирського відділення поліції та ГУНП, з’ясовуючи обставини події на місці, попередньо встановили, що близько 22.00 на 5 км + 700 м вказаної автодороги водій мікроавтобуса «Opеl Movano», рухаючись у напрямку м. Бердичева, наїхав на лося, який раптово вибіг на проїжджу частину. Від удару транспортний засіб опинився на смузі зустрічного руху, де сталося подвійне зіткнення спочатку з автомобілем «Fiat Linea», а потім - з «Mersedes Sprinter», які рухались у зустрічному напрямі.
У результаті дорожньо-транспортної пригоди водій «Fiat Linea», 24-річний солдат Нацгвардії, житель Романівського району, загинув на місці події.
Із травмами різного ступеня тяжкості до медичних закладів обласного центру доставлено ще 4 людей: водія автомобіля «Opеl Movano», 31-річного житомирянина, керманича автомобіля «Mersedes Sprinter», 55-річного громадянина Республіки Білорусь, а також двох його пасажирів, 47 та 52-річних громадян США.
Потерпілим надається необхідна медична допомога.
За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, якою передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: