Майже 100 тисяч гривень, зібраних житомирянами місяць тому, вже передані хворим дітям » Новини Житомира
 
 


Майже 100 тисяч гривень, зібраних житомирянами місяць тому, вже передані хворим дітям

Автор: news_maker від 12-05-2016, 19:19, переглядів: 1 152

Майже 100 тисяч гривень, зібраних житомирянами місяць тому, вже передані хворим дітям

Мова йде про гроші, зібрані 14 квітня в ході "Рекорду доброти". Тоді в Житомирі під час шестигодинної благодійної акції на Соборному майдані городяни поклали до скриньок понад 228 тисяч гривень. Кошти в рівних частинах розподілили між організаторами акції – житомирською міською дитячою громадською організацією "Все робимо самі" та благодійною організацією "Разом до життя", які надалі адресно спрямовують кошти на лікування та реабілітацію хворих дітей.

Голова організації "Все робимо самі" Богдан Купчинський відзвітував, що ними на рахунки за лікування вже переведено понад 41 тисячу гривень (41 740 грн.): "Двоє дітей у нас перебувають на трьохмісячній реабілітації з іпотерапії, одна дитина вже прооперована 4 травня, троє дітей поїхали на реабілітацію до Міжнародного центру відновного лікування, тобто Центру Козявкіна. Зараз ми чекаємо ще шість рахунків для наших житомирських дітей, аби оплатити їх реабілітацію". Благодійна організація "Разом до життя" займається проблемами онкохворих дітей. За місяць організація вже витратила понад 50 тисяч гривень на ліки, каже голова правління.

Благодійна організація "Разом до життя" Людмила Свобода: "Це допомога на придбання препаратів. Потрібна заява від батьків про те, що потрібен конкретний препарат. Лікар ставить свій підпис, що таких ліків у відділенні немає. І тоді ми збираємо експертну раду, виділяємо кошти та купуємо ліки".

Організатори акції "Рекорд доброти" ще раз дякують всім, хто долучився до благодійності і надав дітям надію та додатковий шанс на одужання.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: