Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом подій у приміщенні Держгеокадастру » Новини Житомира
 
 


Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом подій у приміщенні Держгеокадастру

Автор: news_maker від 18-05-2016, 12:47, переглядів: 1 016

Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом подій у приміщенні Держгеокадастру

17 травня Житомирським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.
Для зняття соціальної напруги 17 травня упродовж двох годин з 8 до 10 керівник Головного управління Національної поліції в Житомирській області Валерій Рудик разом з очільниками Житомирської ОДА Сергієм Машковським та обласної ради Анжелікою Лабунською вели перемовини з новопризначеним заступником начальника обласного Держгеокадастру щодо врегулювання конфлікту.
Як повідомив Валерій Рудик, у результаті досягли домовленості, що дозволила вирішити принципові моменти: Олег Кудря має залишити свою посаду, а приватна охоронна фірма після перевірки поліцією її працівників - межі області.
До Житомирського відділу поліції було доставлено кілька десятків працівників приватної охоронною фірми для встановлення їх осіб та з’ясування інших обставин.
За фактом подій у приміщенні обласного Держгеокадастру розпочато кримінальне провадження за ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Триває подальша перевірка усіх обставин.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: