На Житомирщині підбили підсумки «Тижня безпеки» » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині підбили підсумки «Тижня безпеки»

Автор: news_maker від 26-05-2016, 11:57, переглядів: 942

На Житомирщині підбили підсумки «Тижня безпеки»

У рамках виконання заходів Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2011 – 2020 років в період з 16 по 22 травня 2016 року Управлінням Укртрансбезпеки у Житомирській області спільно з працівниками УПД ГУНП у Житомирській області проведено «Тиждень безпеки».

У ході проведення заходів здійснено рейдові перевірки автотранспортних засобів на виїздах з м. Житомира та в місцях скупчення «нелегальних» автоперевізників, зокрема в м. Овруч та Новоград-Волинському районі. На автодорогах «Київ – Чоп» та «Ковель – Київ» працювали спільні мобільні групи у складі працівників управління та співробітників УПД ГУНП у Житомирській області.

За результатами заходів перевірено понад 180 транспортних засобів, виявлено 94 порушення, складено 75 актів про порушення законодавства про автомобільний транспорт, в т.ч. 18 на «нелегальних» автоперевізників. Крім того, зафіксовано три випадки здійснення пасажирських перевезень без державної реєстрації як суб’єктів підприємницької діяльності, про що складені відповідні протоколи за ст. 164 КУпАП та направлено матеріали на розгляд до судових органів.

Одночасно з цим активізовано роботу щодо здійснення державного нагляду за дотриманням габаритно-вагових норм при здійсненні вантажних автоперевезень. Лише за останній тиждень документально встановлено 10 випадків перевантаження транспортних засобів.

Також проводиться робота за дотриманням норм ЄУТР перевізниками нерезидентами України, які здійснюють перевезення у міжнародному сполученні. За вказаний період виявлено 7 випадків порушень про що складені відповідні матеріали та винесено постанови про накладення адміністративно-господарських штрафів на загальну суму 20 400 грн, в т.ч. виявлено один факт каботажних перевезень вантажів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: