Іноземні інвестори готові співпрацювати з Житомиром » Новини Житомира
 
 


Іноземні інвестори готові співпрацювати з Житомиром

Автор: news_maker від 31-05-2016, 12:08, переглядів: 1 273

Іноземні інвестори готові співпрацювати з Житомиром

Протягом двох днів, 26 та 27 травня, на базі Житомирської міської ради працювала іноземна делегація для ознайомлення з роботою підприємства з іноземними інвестиціями «Суперспрокс Україна».

Для Житомира це перший подібний представницький захід, адже до міста одночасно приїхали представники італійських, німецьких, французьких та іспанських компаній.

Генеральний директор підприємства «Суперспрокс» Діджей Мофлінг разом з іншими учасниками круглого столу одноголосно підтвердили свою зацікавленість Житомирським регіоном.
«Наша команда зустрічається щороку, цього разу це Житомир, наступного року – місто в Іспанії. Ми вже маємо інвестиції в Житомирі та зробили висновок, що будемо інвестувати в місто й надалі. Тим більше, що інвестиційний клімат тут поліпшується», – зазначив Діджей Мофлінг.

«Суперспрокс Україна» працює на ринку України, зокрема в Житомирі, близько 5 років. Підприємство виготовляє технічні, нестандартні деталі до гоночних мотоциклів. Компанія є лідером на світовому ринку з виробництва деталей до мотоциклів, а саме «зірочок».

Сьогодні Житомир для інвесторів стає привабливим з точки зору порівняно дешевої, якісної робочої сили. Саме тому європейські компанії почали активніше цікавитись перспективою співпраці з Житомиром.

Директор департаменту економічного розвитку Житомирської міської ради Микола Костриця прогнозує, що місто може сподіватися на інвестиційні наміри іноземних компаній.
«Місто Житомир пропонує інвесторам готове напрацювання – це створення індустріального парку, але ми готові шукати під конкретного інвестора конкретні земельні ділянки та всіляко сприяти реалізації їх інвестиційних намірів. Будь-яке іноземне підприємство, яке працює в місті, сплачує податки, створює нові робочі місця, заводить сюди валютну виручку, адже продукція йде на експорт. Тому нам цікавий кожен інвестор, який працює в Житомирі», – пояснює Микола Костриця.

Міська влада планує кардинально змінювати підхід до роботи з інвесторами.

"Діджей Мофлінг декілька років поспіль не міг вирішити проблему із земельною ділянкою для розвитку підприємства «Суперспрокс Україна»" - розповів потенційним інвесторам під час зустрічі Сергій Сухомлин. "Звернувшись до нас, вдалося врегулювати питання та надати гідні умови для подальшого росту компанії. Україна знаходиться лише на початку розвитку інвестиційного ринку. Від того наскільки ми будемо плідно працювати з інвесторами, іноді навіть вручну врегульовувати проблеми, залежить комфорт роботи інвестора. Ми це добре розуміємо, саме тому намагаємося надати гідні умови для повноцінної роботи в місті», – підсумовує Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

Іноземні інвестори готові співпрацювати з Житомиром
Іноземні інвестори готові співпрацювати з Житомиром
Іноземні інвестори готові співпрацювати з Житомиром
Іноземні інвестори готові співпрацювати з Житомиром

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: