У Житомирській області ввели тимчасове обмеження руху великовагового транспорту » Новини Житомира
 
 


У Житомирській області ввели тимчасове обмеження руху великовагового транспорту

Автор: news_maker від 2-06-2016, 17:20, переглядів: 1 272

У Житомирській області ввели тимчасове обмеження руху великовагового транспорту

Зроблено це з метою захисту мережі автошляхів від передчасних руйнувань у літній період і недопущення деформацій дорожнього покриття. Адже при температурі повітря +28 градусів температура бітуму сягає +42 градусів. За таких умов він переходить у розм’якшений стан і не чинить опір руйнуванню дорожнього покриття. Саме тому згідно розпорядження голови облдержадміністрації №157 від 31.05.2016 року Служба автомобільних доріг у Житомирській області вводить тимчасове обмеження руху великовагового автотранспорту.

Обмеження діятиме на автомобільних дорогах державного значення на території Житомирської області при температурі повітря вище 28 градусів з 9.00 до 22.00 години для автотранспорту загальною вагою понад 24 т та навантаженням на вісь більше 7 тонн. Відстій великовагового автотранспорту на період спекотної погоди здійснюється на існуючих стоянках та майданчиках відпочинку, в тому числі, біля об’єктів сервісу.

Детальну інформацію про перелік та розташування майданчиків для відстою транспорту розміщено на офіційному сайті Служби автомобільних доріг у Житомирській області та Укравтодору.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: