На Житомирщині поліція розслідує обставини загибелі немовляти » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині поліція розслідує обставини загибелі немовляти

Автор: news_maker від 7-06-2016, 15:57, переглядів: 1 451

На Житомирщині поліція розслідує обставини загибелі немовляти

Жителька Ємільчинського району повідомила до поліції про передчасні пологи та загибель новонародженої дитини. Поліція виявила тіло немовляти біля домоволодіння жінки. Призначено судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті. Триває досудове розслідування.
6 червня до Ємільчинського відділення поліції надійшло повідомлення від 37-річної жительки одного із сіл району про те, що вона позбулася немовляти, яке начебто народилося вже мертвим. За словами заявниці, пологи сталися кілька днів тому на 28 тижні вагітності. На лікарському обліку вона не перебувала.
За вказаною жінкою адресою виїхала слідчо-оперативна група. Поліція оглянула домоволодіння селянки і виявила у вигрібній ямі тіло немовляти. Нині його направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті.
Водночас за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 117 (Умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України. Триває проведення призначених необхідних експертиз і з’ясування обставин загибелі немовляти.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: