У поліції кажуть, що крадіжки сухпайків, як такої, виявляється, і не було » Новини Житомира
 
 


У поліції кажуть, що крадіжки сухпайків, як такої, виявляється, і не було

Автор: news_maker від 9-06-2016, 16:29, переглядів: 1 384

У поліції кажуть, що крадіжки сухпайків, як такої, виявляється, і не було

Керівник головного управління Національної поліції у Житомирській області В'ячеслав Печененко провів відкриту зустріч з громадськістю та медіа. Окрім самого очільника поліції, на зустрічі були присутні начальники (виконуючі обов'язки) відділів та відділень, а також слідчі, які ведуть найбільш резонансні справи. Вже традиційно громадські активісти цікавилися, на якій стадії знаходиться вирішення питань стосовно роботи кондитерської фабрики, незаконних видобутку бурштину, рубок лісу, видачі земель тощо. На деякі питання В'ячеслав Печененко відповідав сам, на інші – пропонував відповісти слідчим, які безпосередньо займаються розслідуванням цих справ.

Журналісти поцікавилися, як просувається розслідування справи про розкрадання військових сухпайків, на що отримали відповідь, що крадіжки, як такої, як з'ясувалося, навіть не було: "Було відкрито кримінальне провадження за фактом нібито таємного викрадення чужого майна. І наскільки я бачу з того матеріалу, який мені надали, то підтвердження викрадення військового майна, зокрема, пайків, не виявлено. Тому що всі три військові частини, до яких надсилали запити, офіційно надали відповідь, що у них все майно на місці", – поінформував В'ячеслав Печененко. Така відповідь підняла хвилю обурення серед активістів. Однак В'ячеслав Печененко підкреслив, що з точки зору законності для подальшого розслідування немає підстав: В'ячеслав Печененко: "Розумієте, якщо командир частини – він відповідний керівник на місці, і каже, що у нього проблем немає і все на місці, то тоді немає складу злочину. Як можна притягувати до якоїсь відповідальності, якщо всі рапортують, що все нормально?" Активісти: "То ми ж не з повітря це взяли!" В'ячеслав Печененко: "Я ж кажу, що ці пайки могли бути списані, передані чи викинуті. Я ж не знаю, яким способом вони потрапили туди, де ви їх бачили".

Нагадаємо, у грудні минулого року студенти одного з житомирських коледжів повідомили активістам про те, що у їдальні їхнього навчального закладу продають сухпайки з маркуванням Міністерства оборони України. Всього було вилучено 300 ящиків з півтора тисячею військових сухпайків, не призначених для продажу.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: