Міський голова розповів про майбутню забудову по вул. Чуднівській » Новини Житомира
 
 


Міський голова розповів про майбутню забудову по вул. Чуднівській

Автор: news_maker від 15-06-2016, 14:38, переглядів: 1 254

Міський голова розповів про майбутню забудову по вул. Чуднівській

Хто буде забудовником на ділянці за адресою вул. Чуднівська – на конкурсній основі вирішуватимуть депутати міської ради. А реклама забудовника стосовно продажу квартир на Корбутівці, яка нещодавно з’явилася у Житомирі, стосується іншого об’єкта. Про це міський голова Сергій Сухомлин розповів під час брифінгу 14 червня.

Минулого тижня Сергій Сухомлин розповів про інвестиційний проект, який передбачає будівництво житлових будинків по вул. Чуднівській. Тоді мер повідомив, що на забудову земельної ділянки, із подальшим будівництвом дитячого садочка та проведенням благоустрою території, вже є 4 претенденти (з Києва, Львова та 2-є з Хмельницького).

«Буде проведено конкурс і той, хто надасть місту найвигіднішу пропозицію, отримає право на забудову цього мікрорайону», - минулого тижня заявив Сергій Сухомлин.

Днями у мережі з’явилися повідомлення, що компанія «Набережний квартал» розмістила по місту рекламу з інформацією про те, що у районі Корбутівка продаються квартири в житловому комплексі. У соціальних мережах дану інформацію помилково пов’язали з інвестиційним проектом по вул. Чуднівській, про який раніше розповів Сергій Сухомлин.

Насправді ж, пояснив мер, компанія «Набережний квартал» рекламує будівництво іншого будинку і це ніяким чином не стосується реалізації вищезазначеного інвестиційного проекту.

19 травня Житомирська міська рада прийняла рішення «Про надання права користування земельними ділянками юридичним особам державної та комунальної форм власності», згідно якого на прохання прокуратури Житомирської області земельну ділянку за адресою вул. Перемоги, 52 обміняли на земельну ділянку за адресою: бульвар Тетерівський, 16, 18, 20.

«У свій час прокуратура отримала земельну ділянку за адресою вул. Перемоги, 52. Вони збиралися починати будівництво. Вивчивши ситуацію, ми побачили, що ця ділянка знаходилася мало не в дворі у людей, і ми розуміли, що таке будівництво небажане у Житомирі, тому що у людей забирається територія, дитячий майданчик і так далі. Тому ми вирішили піти цивілізованим шляхом і обміняти одну ділянку на іншу. Так було прийнято рішення сесії. Тому забудовник (який анонсує продаж квартир на Корбутівці – ред) дає рекламу саме по тій земельній ділянці», - пояснив Сергій Сухомлин.

Міський голова також нагадав, що рішення про обмін ділянок приймалося за умови, що в будинку, який будуватиметься в районі бульвару Тетерівського, квартири отримають учасники АТО.

«Забудовник передає місту 5 квартир для учасників АТО. Ми створили комісію, яка розглядала питання розподілу квартир, до якої входять учасники АТО, представники громадськості, члени виконкому, депутати. Вже на цій комісії ми розглянули одного кандидата на отримання квартири. Це Герой України з 95-ї бригади», - зазначив Сергій Сухомлин.

Повертаючись до інвестиційного проекту по вул. Чуднівській, міський голова вдруге наголосив, що з 4 претендентів на конкурсній основі депутати оберуть того, який запропонує найкращі умови, серед них обов'язкові – будівництво садочку та благоустрій території. Всі компанії, за словами мера, наразі презентують свої проекти на депутатських комісіях.

Міський голова розповів про майбутню забудову по вул. Чуднівській

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: