На Житомирщині ремонтують дороги » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині ремонтують дороги

Автор: news_maker від 16-06-2016, 17:41, переглядів: 1 606

На Житомирщині ремонтують дороги

Роботи з першочергового відновлення дорожнього покриття, шляхом проведення ямкового ремонту на автомобільних дорогах Житомирської області в межах наявного фінансування добігають кінця. Адже згідно з дорученням Прем’єр-міністра України, усунути усі деформації та вибоїни за наявного фінансування на дорогах державного значення необхідно до 15 червня.

Станом на середину червня Службою автомобільних доріг у Житомирській області за кошти з державного бюджету вже відновлено майже 165 тисяч квадратних метрів покриття автомобільних доріг загального користування.

Разом з тим, 8 червня на засіданні Уряду відбулося затвердження трьох документів щодо додаткового фінансування дорожньої галузі України у поточному році.

У найближчий час Службою планується завершити відновлення дорожнього полотна на ділянці суцільного руйнування автодороги Р-28 Виступовичі-Житомир (відрізок Коростень-Овруч), завершити ліквідацію ямковості на а/д Р-18 Житомир-Попільня-Сквира-Володарка-Ставище; ліквідувати деформації струменевим методом на Н-03 Житомир-Чернівці, завершити роботи на Р-31 Бердичів-Хмільник-Літин та Р-32 Кременець-Біла Церква-Ржищів асфальтобетонною сумішшю та методом просочення.

Крім того, для збільшення захисної здатності автодоріг державного значення планується влаштувати на частині з них тонкошарове покриття та на частині ділянок поверхневу обробку а/б покриття. Для недопущення подальшої руйнації а/б покриття провести ремонт швів та тріщин на М-06 Київ-Чоп (північний обхід м. Житомира) та М-07 Київ-Ковель на території області. Після проведення вказаних ремонтно-відновлювальних робіт буде поновлено розмітку.

Довідково: як було повідомлено Службою, на автомобільних дорогах в межах Житомирської області заплановані поточні середні ремонти з відновлення транспортно-експлуатаційних показників ще на більше 35-ти кілометрах доріг.

Це М-21 Житомир – Могилів–Подільський – залишки робіт на трьох ділянках, від км 4+000 до 35+800; залишки робіт на шляхопроводі автодороги Житомир–Могилів–Подільський в селі Осикове; поточний середній ремонт на автодорозі Житомир – Могилів–Подільський: км 49+550–км 49+650, км 51+100–км 51+710, км 52+820–53+100; три мости на автодорозі Н-03 Житомир–Чернівці: біля села Карвинівка, біля села Висока Піч та на км 28+554; та ремонт шляхопроводу у селі Старики (Коростенський район).

Виконання яких буде розпочато після укладання угод з переможцями відкритих торгів.

На Житомирщині ремонтують дороги
На Житомирщині ремонтують дороги

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: