Житомир без проблем може приймати сміття зі Львова » Новини Житомира
 
 


Житомир без проблем може приймати сміття зі Львова

Автор: news_maker від 16-06-2016, 18:01, переглядів: 1 360

Житомир без проблем може приймати сміття зі Львова

У цьому депутатів міської ради під час сесії запевнив Сергій Колесник – директор комунального підприємства КАТП, у підпорядкуванні якого знаходиться житомирський полігон твердих побутових відходів: "Хочу доповісти, що на сьогодні з умовних шести карт на нашому полігоні чотири є діючими. Це я кажу, як фахівець і як керівник підприємства-балансоутримувача полігону. Ми можемо навіть в три рази, ніж сьогодні ми завозимо, збільшити обсяг, не порушуючи регламент роботи полігону і правила поводження з твердими побутовими відходами, не залучаючи при цьому додатково людей чи техніку. Ми працюємо, як і працювали. У нас питань немає".

За словами житомирського міського голови Сергія Сухомлина, Житомир щодня приймає зі Львова по 4-6 машин зі сміттям: "Не тільки Житомир підставив плече Львову. Наскільки я знаю, Львів домовляється із Запоріжжям і з іншими містами для того, щоб це сміття не приймати на Львівському полігоні, поки тривають пошукові роботи".

Нагадаємо, після пожежі на Грибовицькому сміттєзвалищі біля Львова процес вивозу відходів з обласного центру значно ускладнився – Львову доводиться просити допомоги у міст інших регіонів. Зараз на сміттєзвалищі відновили пошук зниклого там співробітника комунального підприємства.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: