Встановлюються причини загибелі риби в Овруцькому районі » Новини Житомира
 
 


Встановлюються причини загибелі риби в Овруцькому районі

Автор: news_maker від 4-07-2016, 18:31, переглядів: 1 486

Встановлюються причини загибелі риби в Овруцькому районі

24 червня Управлінням рибохорони у Житомирській області було виявлено факт загибелі водних біоресурсів на поверхневій водоймі розташованій біля с. Словечне басейну річки Словечна Овруцького району.

Житомиррибоохороною складено Акт обстеження вказаної поверхневої водойми та виявлено загиблих водних біоресурсів у закальній кількості 845 екземплярів, з них: товстолоб – 167; карась – 94; йорш – 301; окунь – 53; рак – 164; плітка – 66.

Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Житомирській області спільно з Державною екологічною інспекцією Житомирської області відібрали проби води для встановлення наявності у воді отруйних речовин та визначення розчиненого кисню у воді та направили їх до Житомирської регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини для встановлення причин загибелі.

На даний час очікуються висновки щодо причин загибелі водних біоресурсів.

За результатами досліджень матеріали будуть направлені до правоохоронних органів для встановлення винних в загибелі водних біоресурсів та притягнення їх до відповідальності.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: