Влада і волонтери організації «Турбота про літніх в Україні» обговорили результати співпраці » Новини Житомира
 
 


Влада і волонтери організації «Турбота про літніх в Україні» обговорили результати співпраці

Автор: news_maker від 8-07-2016, 12:00, переглядів: 1 170

Влада і волонтери організації «Турбота про літніх в Україні» обговорили результати співпраці

Зустріч працівників департаменту праці та соціального захисту населення з волонтерами всеукраїнської благодійної організації «Турбота про літніх в Україні» та консультантом проекту «Help Аge International» Сенді Пікен з Великобританії днями відбулася в Житомирі.

На засіданні обговорили підсумки співпраці міського департаменту соцзахисту з ВБО «Турбота про літніх в Україні», який підтримує організація «Help Аge International». Суть проекту «Моніторинг органів влади з боку громадських організацій» полягала у тому, що волонтери фонду безпосередньо співпрацювали з літніми людьми у Житомирі, збирали їх ініціативи, дізнавалися про потреби та передавали цю інформацію до департаменту соцзахисту. Далі – проводили моніторинг того, наскільки ефективно міська влада вирішує ці питання.

«Під час роботи з волонтерами фонду літні житомиряни озвучували, що десь є необхідність встановити лавки, комусь потрібна матеріальна допомога, десь потрібно зробити підземний перехід, аби людям поважного віку було зручно пересуватися містом.
Я хочу подякувати тим людям, які відкрили для нас проект соціального волонтерства та налагодили ефективну співпрацю – дієвий місточок між громадою та владою. Ми багато чого реалізували і хочемо продовжувати цю роботу, тому сподіваємося, що наші відносини продовжаться і ми надалі будемо спільно працювати в інтересах літніх людей. Ми дуже раді, що до нашої роботи активно долучилися депутати міської ради», – зазначає директор департаменту праці та соціального захисту населення Вікторія Краснопір.

Заступник Житомирського міського голови Матвій Хренов подякував Сенді Пікен, консультанту проекту «Help Аge International», за надання допомоги в координації роботи з людьми літнього віку. Також він підкреслив, що для міста й громади подібні ініціативи є важливими, адже в результаті їх реалізації Житомирська міська рада отримала важливий досвід.

Сенді Пікен, проводячи інспектування результатів проекту, високо оцінила ефективну роботу і зауважила, що саме встановлення діалогу з владою є основною метою, на яку він був спрямований.

За словами голови ВБО «Турбота про літніх в Україні» Галини Полякової, результати реалізації проекту «Моніторинг органів влади з боку громадських організацій» у Житомирі є одними з кращих в Україні.

Влада і волонтери організації «Турбота про літніх в Україні» обговорили результати співпраці
Влада і волонтери організації «Турбота про літніх в Україні» обговорили результати співпраці

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: