Новопризначений керівник Житомирського ТТУ розповів, з чого почне роботу на новій посаді » Новини Житомира
 
 


Новопризначений керівник Житомирського ТТУ розповів, з чого почне роботу на новій посаді

Автор: news_maker від 8-07-2016, 14:10, переглядів: 1 515

Новопризначений керівник Житомирського ТТУ розповів, з чого почне роботу на новій посаді

З 7 липня у Житомирського ТТУ – новий керівник, Нечуйвітер Андрій Володимирович. Як поінформував заступник міського голови Житомира Дмитро Ткачук, контракт укладений міським головою "про виконання обов’язків керівника ТТУ". Андрій Нечуйвітер має технічну освіту (інженер-механік, закінчив Київський політех), працював на заводі "Автозапчастина", в органах внутрішніх справ, займався підприємницькою діяльністю. Також має досвід роботи на комунальному підприємстві: у 2009-2011 роках працював директором КАТП 0628 у Житомирі.

Про ТТУ новий керівник сказав, що "підприємство, яке недоотримує майже 60 % коштів (мається на увазі субвенція на перевезення пільговиків), дуже важко зробити прибутковим, зберігши його профіль": "До чого я веду? Звичайно, основна функція цього підприємства, це буде надання послуг перевезення. Але я думаю, що все-таки треба докласти максимум зусиль для того, щоб це підприємство розвинути в інших галузях. Тобто, вивчити його можливості інженерно-технічні, можливо, організувати надання якихось послуг в тій сфері, де є фахівці, можливо, на наявних потужностях відкрити якесь виробництво. Це питання буде вивчатися".

Згадав Андрій Нечуйвітер і про жорсткі умови ринку, в якому працює комунальне підприємство: "Комунальні підприємства завжди були більш прозорими і у них було менше можливостей для того, щоб маніпулювати. Приватний підприємець може обирати собі систему оподаткування, він без будь-яких проблем може зменшити кількість працівників і від цього тільки виграє, а тут ситуація зовсім інша, вона набагато складніша. Безумовно, буде оптимізація виробництва, тому що треба буде зробити аналіз, де підприємство конкретно заробляє, а де воно втрачає гроші. Багато кроків, і я думаю, що ви найближчим часом їх побачите", – зауважив новопризначений керівник Житомирського ТТУ Андрій Нечуйвітер.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: