На Житомирщині, повіривши шахраєві, чоловік придбав старий міні-телевізор за 11 тисяч гривень » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині, повіривши шахраєві, чоловік придбав старий міні-телевізор за 11 тисяч гривень

Автор: news_maker від 25-07-2016, 15:34, переглядів: 1 560

На Житомирщині, повіривши шахраєві, чоловік придбав старий міні-телевізор за 11 тисяч гривень

56-річний житель м. Малина, спокусившись на оманливу пропозицію про продаж сучасного телевізора у мережі Інтернет, погодився попередньо сплатити за товар. У результаті чоловік отримав бандероль із маленьким чорно-білим телевізором. Нині розпочато досудове розслідування, поліцейські встановлюють осіб, причетних до вчинення шахрайства.
За словами заявника, тиждень тому він знайшов на одній з інтернет-сторінок оголошення про продаж сучасного кольорового телевізора іноземного виробництва за вигідною ціною. Усі характеристики техніки відповідали таким, що він шукав, відтак вирішив придбати саме цей товар. На радощах, сподіваючись на вдалу покупку, чоловік погодився на умову продавця: сплатити 11 100 гривень наперед.
Чоловік переказав обумовлену суму на зазначений продавцем рахунок та став очікувати доставки. За кілька днів на його ім’я дійсно прибула бандероль. Однак радість від придбання швидко була зіпсована після відкриття коробки. Усередині виявилась купа пінопласту та маленький чорно-білий телевізор, який абсолютно не відповідав заявленим продавцем характеристикам.
Чоловік звернувся до поліції. Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють осіб, причетних до вчинення правопорушення.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: