У поліції Житомирщини нові кадрові призначення » Новини Житомира
 
 


У поліції Житомирщини нові кадрові призначення

Автор: news_maker від 27-07-2016, 06:29, переглядів: 2 093

У поліції Житомирщини нові кадрові призначення

26 липня очільник ГУНП області В’ячеслав Печененко представив особовому складу нових начальників Коростенського та Бердичівського відділів і Ружинського відділення поліції. На зустрічах також були присутні голови міськрайонних судів, керівники місцевих прокуратур, райдержадміністрацій та рад, органів місцевого самоврядування, народні обранці.
Тимчасово виконуючим обов’язки начальника Коростенського відділу поліції став майор поліції Олександр Гайовий, який народився 4 листопада 1972 року у м. Кривому Розі. Представляючи його присутнім, керівник ГУНП розповів, що у нового очільника за плечима 20-річний досвід оперативної роботи: від помічника оперуповноваженого до заступника начальника - начальника кримінальної міліції Довгинцівського районного відділу Криворізького міського управління ГУМВС України в Дніпропетровській області.

У 2015 році Олександр Гайовий добровольцем став у лави полку патрульної служби поліції особливого призначення «Дніпро-1», де і проходив службу до останнього часу заступником командира взводу.

Вітаючи з призначенням, голова Коростенського міськрайонного суду Світлана Лешко та керівник місцевої прокуратури Іван Островський відзначили важливість ефективної взаємодії у питаннях забезпечення публічної безпеки в регіоні та протидії злочинності і висловили сподівання на плідну співпрацю.
36-річний підполковник поліції Сергій Фадєєв очолив Ружинське відділення поліції, де він виконував обов’язки керівника ВП з червня 2016 року. Донедавна Сергій Олександрович працював заступником начальника Малинського відділення поліції і усі 19 років служби віддав карному розшуку, відтак вивчив тонкощі професії розшуківця на власному досвіді.

Керівник ГУНП в області відзначив, що отримані раніше знання і навички стануть в нагоді і на новому місці роботи та допомагатимуть вирішувати питання, з якими щодень до поліції звертаються місцеві жителі.

Колишня перший заступник начальника – начальник слідчого відділу Дзержинського районного відділу Криворізького міського управління ГУМВС України в Дніпропетровській області Ольга Зінченко стала т.в.о. начальника Бердичівського відділу поліції. Ольга Володимирівна народилась 5 квітня 1967 року і закінчила Криворізький державний педагогічний інститут та Одеську державну юридичну академію.

У березні 2014 року вона звільнилась з міліції у відставку і добровольцем стала на захист держави спочатку у лавах батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Кривбас», а згодом - у складі полку «Дніпро-1». Саме із цього підрозділу Ольга Зінченко й прибула до Житомирщини, де, за словами начальника ГУНП, уже ввійшла в історію, як перша жінка, яка очолила кущовий підрозділ поліції. Тепер її правовий і бойовий досвід, а ще щирий патріотизм та відповідальність служитимуть жителям Житомирщини.

Вітаючи призначених керівників, В’ячеслав Печененко висловив переконання, що кожен з них успішно виконуватиме службові завдання та працюватиме для людей і заслужить їх щиру повагу та довіру.

У поліції Житомирщини нові кадрові призначення
У поліції Житомирщини нові кадрові призначення
У поліції Житомирщини нові кадрові призначення
У поліції Житомирщини нові кадрові призначення
У поліції Житомирщини нові кадрові призначення
У поліції Житомирщини нові кадрові призначення
У поліції Житомирщини нові кадрові призначення

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: