На Житомирщині рятувальники ліквідували загоряння комбайна » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині рятувальники ліквідували загоряння комбайна

Автор: news_maker від 28-07-2016, 10:38, переглядів: 1 126

На Житомирщині рятувальники ліквідували загоряння комбайна

26 липня о 21:00 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про займання комбайна “Дон – 1500А” в с. Ярунь Новоград-Волинського району. На місце події виїхали бійці 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Зі слів водія стало відомо, що він завершував збирання пшениці на приватному полі. Під час проходження останньої смуги комбайнер зупинився, аби усунути технологічну неполадку – барабан забився хлібною масою. У цей час в комбайні раптово загорівся відсік двигуна.

Чоловік не розгубився та разом з колегою-водієм і очевидцями події, які проїжджали повз поле, за допомогою 2-х вогнегасників і води намагалися загасити пожежу. Однак самотужки їм це зробити не вдалося, тож вони викликали рятувальників.

На момент прибуття вогнеборців кабіна комбайна була повністю охоплена вогнем. Спільними зусиллями бійців ДСНС і селян о 21:12 пожежу локалізовано, о 22:00 — ліквідовано. Ніхто з людей не постраждав. Вогнем знищено кабіну, пошкоджено двигун та колеса.

За попередньою інформацією, займання сталося внаслідок тертя механізмів транспортного засобу. Усі обставини події наразі встановлюються.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: