У Бердичеві вогнеборцями ліквідовано пожежу у продуктовому магазині » Новини Житомира
 
 


У Бердичеві вогнеборцями ліквідовано пожежу у продуктовому магазині

Автор: news_maker від 9-08-2016, 20:44, переглядів: 1 040

У Бердичеві вогнеборцями ліквідовано пожежу у продуктовому магазині

9 серпня о 06:06 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про спрацювання автоматичної пожежної сигналізації у приміщенні одного з продуктових магазинів міста Бердичева. До місця події було направлено чергове відділення вогнеборців 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 6 чоловік.

По їх прибуттю було встановлено, що всередині торгівельного залу спостерігається дуже сильна задимленість. Під час проведення розвідки ланкою газодимозахисників встановлено, що осередок пожежі знаходився в електрощитовій на першому поверсі двоповерхової будівлі. Після відключення бригадою РЕСу приміщення магазину від енергопостачання, вогнеборці приступили до локалізації займання. Їхніми зусиллями о 06:33 пожежу було локалізовано та о 06:50 – ліквідовано. Вогнем пошкоджено електрощитову, холодильник та 1,5 кв м. пластикової вагонки на стіні. Загиблих та травмованих не виявлено. Бійці ДСНС не допустили збільшення масштабів пожежі, тим самим врятували від знищення продукцію та обладнання.

Ймовірна причина виникнення пожежі – коротке замикання в електричному подовжувачі, в який одночасно було увімкнено кілька електроприладів.

Наразі усі обставини події встановлюються фахівцями.

У Бердичеві вогнеборцями ліквідовано пожежу у продуктовому магазині

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: