У Коростені під час пожежі в квартирі виявлено тіло жінки » Новини Житомира
 
 


У Коростені під час пожежі в квартирі виявлено тіло жінки

Автор: news_maker від 10-08-2016, 13:43, переглядів: 1 562

У Коростені під час пожежі в квартирі виявлено тіло жінки

10 серпня о 00:49 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі п'ятиповерхового житлового будинку в м. Коростень. За вказаною адресою виїхало два відділення бійців 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

На місці з'ясувалось, що однокімнатна квартира знаходиться на четвертому поверсі. З балкону оселі виднівся вогонь, а в під'їзді спостерігалось задимлення. Оцінивши обстановку, керівник гасіння пожежі залучив на допомогу автодрабину та відділення вогнеборців 37-го професійного пожежного поста для евакуації мешканців з п'ятого поверху.

Гасіння пожежі проводилось одночасно з під'їзду будинку та з фасаду. Ускладнювалась ситуація великим пожежним навантаженням квартири — вона уся була захаращена сміттям. Силами бійців ДСНС о 01:11 пожежу локалізовано. В приміщенні ванної кімнати рятувальники виявили тіло загиблої співмешканки господаря. О 02:47 пожежу ліквідовано. Вогнем знищено 15 кв.м сміття та домашні речі.

Також рятувальники вивели 5 громадян на свіже повітря. Одній жінці медики надали допомогу, проте від госпіталізації вона відмовилась.
Загалом на ліквідацію надзвичайної події залучалось 16 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки.

За попередньою інформацією, загоряння сталося внаслідок необережного поводження з вогнем власника оселі. Остаточна причина пожежі наразі з'ясовується.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: