На Житомирщині під час пожежі загинув хлопчик » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині під час пожежі загинув хлопчик

Автор: news_maker від 16-08-2016, 12:39, переглядів: 1 097

На Житомирщині під час пожежі загинув хлопчик

15-го серпня о 23:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Болячів Брусилівського району у приватному одноповерховому житловому будинку виникла пожежа. За вказаною адресою оперативно виїхав черговий караул 6-ої Державної пожежно-рятувальної частини.

Перебуваючи на місце події вони встановили, що веранда будинку повністю згоріла, а дах впав всередину помешкання. За інформацією, що була отримана від сусідів, в оселі знаходились троє дітей, яких батьки залишили на самоті вдома. Аби потрапити всередину рятувальникам довелось розбити скло у вікні. За диваном у кімнаті вони виявили хлопчика – 2011 року народження.

Продовжуючи розвідку за допомогою ліхтаря, у другому куті приміщення на підлозі вони виявили дівчинку 2006 року народження. Обох дітей негайно винесли на свіже повітря та передали лікарям швидкої допомоги.

Водночас із розвідкою, проводилось гасіння пожежі в середині будинку. Отримавши змогу попасти в іншу кімнату, рятувальники продовжили пошуки третьої дитини. На жаль, тіло 8-річного хлопчика було виявлено на підлозі кімнати без ознак життя.
Силами рятувальників о 01 год. 35 хв. пожежу локалізовано, о 08:15 ліквідовано. Вогнем знищено покрівлю та домашнє майно. Причина пожежі наразі встановлюється.

На Житомирщині під час пожежі загинув хлопчик

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: