Президент МФК «Житомир» розповів про плани на наступний рік » Новини Житомира
 
 


Президент МФК «Житомир» розповів про плани на наступний рік

Автор: news_maker від 30-08-2016, 12:10, переглядів: 1 016

Президент МФК «Житомир» розповів про плани на наступний рік

Президент МФК «Житомир» Руслан Павлюк на прес-конференції, яка відбулася сьогодні, 30 серпня, розповів про перший матч команди у новому сезоні та про плани команди на наступний рік.

«Ми підійшли вже до першого матчу сезону 2016/2017 Чемпіонату України серед аматорів. Цей турнір буде довшим за часом і проходитиме впродовж осені та весни», – зазначає Руслан Павлюк.

На сьогоднішній день команда МФК «Житомир» гратиме у «групі 2», в яку входять 12 команд (від Центральної до Східної України).

Перша гра проходитиме у селі Корюківка Чернігівської області.

«Ми йдемо на правильному шляху і плануємо наступного сезону грати у професійному футболі, але для того, щоб пройти атестацію нам потрібен стадіон», – наголошує президент МФК «Житомир» Руслан Павлюк.

Футбольний клуб планує заявити свою команду на Всеукраїнські змагання з футболу серед команд юніорів U–19. Це абсолютно новий турнір. Планується, що в цих змаганнях гратимуть футболісти віком від 17 до 19 років. А вже у наступному році представлятимуть Житомирщину у Прем’єр-лізі.

Зараз команда готується до домашнього матчу, який відбудеться вже 3 вересня о 16.00 на території Житомирського агроекологічного коледжу (вартість квитка 20 гривень).

Також у прихильників футболу є можливість придбати клубну картку, яка надає безкоштовний вхід на всі матчі команди, її вартість – 200 гривень.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: