На Житомирщині під час отримання хабара затримали слідчого » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині під час отримання хабара затримали слідчого

Автор: news_maker від 31-08-2016, 17:05, переглядів: 1 450

На Житомирщині під час отримання хабара затримали слідчого

Викриття та затримання нечистого на руку поліцейського стало результатом спільної роботи УСБУ, Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України та Головного управління Нацполіції Житомирщини з очищення лав правоохоронців від нечесних та негідних працівників. Розпочато кримінальне провадження.
Близько 16 години 31 серпня у районі залізничного вокзалу у м. Коростені було затримано слідчого Коростенського відділу поліції ГУНП під час отримання ним неправомірної вигоди у розмірі 8 тисяч гривень. Таку суму поліцейський вимагав та одержав від фізичної особи за непритягнення до кримінальної відповідальності за незаконний видобуток надр.
Факт отримання неправомірної вигоди був задокументований, а грошові кошти вилучені.
За вказаним фактом військовою прокуратурою розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (Одержання неправомірної вигоди службовою особою) ККУ.
Позиція керівництва Головного управління Нацполіції в Житомирській області щодо викриття у своїх рядах негідних і нечистих на руку поліцейських є принциповою: однозначне звільнення з органів внутрішніх справ і безумовне притягнення до відповідальності згідно із чинним законодавством. Процес очищення рядів правоохоронців від негідних працівників триватиме і надалі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: