У Житомирі поліція викрила елітний бордель » Новини Житомира
 
 


У Житомирі поліція викрила елітний бордель

Автор: news_maker від 2-09-2016, 18:46, переглядів: 1 760

У Житомирі поліція викрила елітний бордель

Поліцейські викрили 37-річну жительку Чернігівщини, яка в орендованій квартирі обласного центру облаштувала бордель. 1 вересня жінці офіційно оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.
Працівники відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Головного управління Нацполіції в області задокументували діяльність розпусниці, що тривала з вересня 2015 року. Так, у ході спеціальних заходів було встановлено, що жінка в орендованій квартирі приймає до 10 клієнтів щодня.
Бажаючих до сексуальних втіх підозрювана знаходила через мережу Інтернет, де розміщувала відповідні оголошення. Годину своїх послуг оцінювала в 600 гривень.
Нині 37-річній жінці оголошено про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ст. 302 Кримінального кодексу України (Створення або утримання місць розпусти, а також звідництво для розпусти). Законодавством визначено за такі дії покарання у вигляді штрафу до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі терміном до 2 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: