У Житомирі поліція розслідує вбивство чоловіка його ж батьком » Новини Житомира
 
 


У Житомирі поліція розслідує вбивство чоловіка його ж батьком

Автор: news_maker від 8-09-2016, 11:28, переглядів: 1 111

У Житомирі поліція розслідує вбивство чоловіка його ж батьком

Отримані у результаті сімейної сварки тілесні ушкодження виявилися несумісними з життям 32-річного житомирянина. За підозрою у вчиненні вбивства поліція затримала батька загиблого. Розпочато кримінальне провадження.
Повідомлення про ножові поранення, отримані житомирянином поблизу одного з багатоповерхових будинків в обласному центрі, надійшло до поліції близько о пів на першу дня 7 вересня.
На місці події працівники слідчо-оперативної групи Житомирського відділу поліції попередньо з’ясували, що близько 12 години у підвалі багатоповерхівки 62-річний житель обласного центру під час сімейного конфлікту заподіяв кілька ножових поранень своєму 32-річному синові. Чоловік загинув на місці пригоди.
Під час огляду території поліцейські вилучили ніж та інші речові докази.
Винуватця затримано за ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.
Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження з’ясовуються причини, що призвели до трагедії.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: