У Житомирі поліція припинила роботу порностудії » Новини Житомира
 
 


У Житомирі поліція припинила роботу порностудії

Автор: news_maker від 16-09-2016, 08:37, переглядів: 1 458

У Житомирі поліція припинила роботу порностудії

14 вересня поліцейські провели санкціоновані обшуки у квартирі житомирянки, яка влаштувала у своїй оселі порностудію і «працювала» через мережу Інтернет у реальному режимі часу. Поліція вилучила низку речових доказів. Триває досудове розслідування.
Онлайн-порностудія, яку обладнала у власній квартирі 29-річна жителька обласного центру, було викрито завдяки спільним заходам працівників відділу боротьби з кіберзлочинністю в Житомирській області, слідчих і прокуратури м. Житомира.
– Документування протиправної діяльності житомирянки тривало близько півроку, - розповів начальник підрозділу кіберполіції області Віталій Вихристюк. - Через мережу Інтернет жінка спілкувалася з клієнтами-іноземцями у приватних чатах, під час чого демонструвала власне тіло і виконувала їх забаганки. За це отримувала відповідну плату.
Задокументоване відповідне відео було направлено правоохоронцями на мистецтвознавчу експертизу, за висновком якої його визнано порнографією.
Під час санкціонованих обшуків з квартири-порностудії поліцейські вилучили низку речових доказів, у тому числі комп’ютерне оснащення, вебкамери, мікрофони та інше обладнання й засоби, які використовувалися у щоденній «роботі» житомирянки.
Нині триває досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ч.3 ст.301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. За чинним законодавством «порнозірці» може загрожувати від 3 до 7 років ув’язнення.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: