Житомирщина спрямувала 7,9 млн грн на пільгові перевезення » Новини Житомира
 
 


Житомирщина спрямувала 7,9 млн грн на пільгові перевезення

Автор: news_maker від 16-09-2016, 16:25, переглядів: 1 339

Житомирщина спрямувала 7,9 млн грн на пільгові перевезення

На розширеній нараді, яка пройшла сьогодні, 16 вересня, під керівництвом т.в.о. голови адміністрації Ігоря Гундича начальник управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму ОДА Роман Крисюк доповів про ситуацію щодо відшкодування перевізникам коштів з місцевих бюджетів за перевезення пільгових категорій громадян.

«На 2016 рік з державного бюджету не передбачено видатків на відшкодування за перевезення пільгових категорій громадян. Тому фінансові ресурси на це мають виділяти місцеві бюджети», – зазначив Роман Крисюк.

За інформацією управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму, райдержадміністраціями та міськвиконкомами станом на сьогодні передбачено 7 млн 926,2 тис. грн. на відшкодування за перевезення громадян пільгових категорій і вже профінансовано перевізникам 5 млн. 157,5 тис. грн.

Роман Крисюк відзначив райони, що найкраще спрацювали і передбачили фінансові видатки, – Новоград-Волинський, Бердичівський, Коростенський та Малинський.

Т.в.о. голови облдержадміністрації Ігор Гундич наголосив, що райони повинні укласти і договори з залізницями на співпрацю щодо залізничних перевезень.

Вже найближчим заплановано провести робочу нарада із представниками Південно-Західної залізниці.

Житомирщина спрямувала 7,9 млн грн на пільгові перевезення

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: