Питання обласного лікувального центру вертебрології і реабілітації вивчатиме депутатська група » Новини Житомира
 
 


Питання обласного лікувального центру вертебрології і реабілітації вивчатиме депутатська група

Автор: news_maker від 27-09-2016, 18:25, переглядів: 1 185

Питання обласного лікувального центру вертебрології і реабілітації вивчатиме депутатська група

Перед початком позачергової сесії обласної ради під стіни облдержадміністрації прийшли працівники обласного лікувального центру вертебрології і реабілітації. Мітингувальники намагалися привернути увагу влади до ситуації з орендованим приміщенням закладу, що в районі житмоирського міського гідропарку. Людей вивели на вулицю чутки про те, що власник приміщення збирається припинити договір оренди. Позицію мітингувальників пояснює лікар-вертебролог Богдан Марко:

"На минулому тижні начальник обласного управління охорони здоров'я нам повідомив, що немає грошей для того, щоб платити оренду. Ми би не виходили, якщо би нас не попередили про те, що ми будемо виселені і що нас хочуть перевести в Дениші. Якщо ми переходимо в Дениші, то пропадає наша юридична адреса і ми розчиняємося в Денишах як підрозділи, і перестає існувати лікарня. Не можна поєднати курортне і консервативне лікування, буде щось одне, або лікарня, або санаторій. Але мені здається, що в 99 % буде санаторій".

В свою чергу, представник компанії-власника дочірнього підприємства "Житомиртурист" ПАТ Укрпрофтур адвокат Роман Орєхов запевняє, що причин для конфлікту наразі немає:

"Начальник обласного управління охорони здоров'я надавав медикам роз’яснення з цього приводу. Коли нами була направлена вимога про здійснення якогось конструктивного діалогу щодо розрахунків, управління охорони здоров'я цілком логічно, на мій погляд, розглянуло декілька можливих виходів із ситуації. Перше, це здійснення розрахунків та продовження співпраці, і друге, це можливість переведення закладу в інше приміщення. Вони повинні були бути готовими доповідати обласній раді, які виходи із ситуації вони бачать. Але це ніяк не означає, що хтось збирається Центр вертебрології взагалі кудись переселяти. Я так думаю, що сам по собі переїзд значно дорожчий, ніж утримання "Лісового берега" протягом року".

Під час позачергової сесії обласної ради було вирішено створити депутатську робочу групу для вивчення цього питання.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: