На Житомирщині учасники АТО отримають у власність понад 3700 гектарів земель » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині учасники АТО отримають у власність понад 3700 гектарів земель

Автор: news_maker від 29-09-2016, 12:06, переглядів: 1 043

На Житомирщині учасники АТО отримають у власність понад 3700 гектарів земель

На Житомирщині з початку запровадження ініціативи про забезпечення землею 3503 учасника АТО отримали дозволи на розроблення проектів землеустрою для відведення земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності. Військові отримають у власність 3711,2 гектара земель, які розташовані поза межами населених пунктів. Учасники АТО завершили процедуру оформлення та вже отримали у власність 914 земельних ділянок загальною площею 675,7 гектара.

Протягом вересня Головне управління Держгеокадастру у Житомирській області видало 1072 накази щодо розпорядження землями державної власності сільськогосподарського призначення. З них для учасників АТО та членів сімей загиблих воїнів видано 586 наказів про надання дозволу на розробку документації із землеустрою для відведення земель загальною площею 937,5 гектара. Також за місяць 66 ділянок загальною площею 72,4 гектара вже оформлено військовими у власність.

Усього із заявами про отримання землі до територіальних органів Держгеокадастру Житомирщини звернулись 4536 учасників АТО. Усі звернення військових розглядаються у максимально стислі терміни.

У Житомирській області територіальні органи Держгеокадастру спільно з місцевими радами регіону зарезервували для учасників АТО та членів сімей загиблих земельні масиви загальною площею 8368,4 гектара. З детальною інформацією про зарезервовані землі можна ознайомитись у графічному альбомі-атласі, що розміщений на веб-сайті Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: