Що чекає на перевізників львівського сміття у Житомирській області? » Новини Житомира
 
 


Що чекає на перевізників львівського сміття у Житомирській області?

Автор: news_maker від 4-10-2016, 12:53, переглядів: 1 246

Що чекає на перевізників львівського сміття у Житомирській області?

На перевізника львівської фірми ТОВ «Танк Транс Україна», який без дозволу вивантажив сміття у Ружинському районі, поліцією складено протокол за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів».

На місце події в оперативному порядку виїхали представники екологічної інспекції. Поліція направила їм усі документи, відтепер справу відкривають і екологи.

Керівництво району і місцеві жителі переконані, що для таких фірм, як ТОВ «Танк Транс Україна» та відправника вантажу ТОВ «Аве Львів» адміністративний штраф нічого не вартий.

Відповідальність, яку понесе перевізник, відповідно адміністративного кодексу – попередження або накладення штрафу на громадян від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і попередження або накладення штрафу на посадових осіб – від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Саме тому голова РДА Наталія Скавінська стверджує, що справа повинна дійти до суду, адже іншими шляхами зловмисників не зупинити.

ТОВ «Танк Транс Україна», яка входить до складу Груп Компаній T.B. Fruit завжди турбується про навколишнє середовище. Саме тому, нами було підписано договір з ТОВ «АВЕ Львів», що займається збором i вивезенням сміття за межі Львова.

Згідно умов договору нашим завданням виступає доставка сміття з точки А у точку Б. При здійсненні кожної поїздки, вантажівку супроводжує представник ТОВ «АВЕ Львів», який скеровує представника нашої компанії щодо маршруту і вигрузки сміття.

Нас вразила новина щодо того, що нас прийняли за порушника, який ніби-то вивозить сміття на неузгоджені території.

Зі свого боку хочемо повідомити, що у наші обов’язки не входить перевірка цільового призначення місця куди ми вивозимо сміття. Нам прикро, що склалась така ситуація, і ми переглянемо співпрацю з вищевказаною компанією.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: