Поліцейські розшукали "покупця", який привласнив собі чуже авто » Новини Житомира
 
 


Поліцейські розшукали "покупця", який привласнив собі чуже авто

Автор: news_maker від 5-10-2016, 14:29, переглядів: 873

Поліцейські розшукали "покупця", який привласнив собі чуже авто

Про невдалий продаж автомобіля до поліції повідомив житель Любарського району. Потенційний покупець, заплативши лише завдаток, поїхав з домовленого місця на новій машині. Правоохоронці встановили місцезнаходження автівки та особу чоловіка, який її привласнив.
Подія трапилася удень 3 жовтня. За словами заявника, 30-річного жителя Любарського району, він продавав автомобіль «Опель» і вже знайшов потенційного покупця. Зустрітися з ним домовилися на виїзді з обласного центру. За кілька днів до цього чоловік сплатив певну суму завдатку, підтвердивши тим самим свої наміри купити автівку.
На зустріч потенційний покупець приїхав автомобілем «Сітроен» разом з дружиною та ще з одним знайомим. Під час спілкування між ним і продавцем раптом виникла суперечка, під час якої покупець сів за кермо «Опеля» і поїхав геть. Слідом за ним на «Сітроені» поїхала дружина та інший чоловік.
– Першочергово на розшук обох автомобілів було зорієнтовано усі зовнішні наряди поліції, які охороняли правопорядок в обласному центрі. Було також встановлено особу покупця, 41-річного жителя Житомирського району, - повідомив начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.
Уже наступного дня оперативники підрозділу кримінальної поліції встановили місцезнаходження розшукуваного «Опеля» - у Коростишівському районі, куди його привіз покупець.
Автомобіль вилучено поліцією. Усі обставини нині з’ясовуються у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст.190 (Шахрайство) ККУ.
За чинним законодавством подібні протиправні дії караються штрафом, громадськими або виправними роботами, чи обмеженням волі строком до 3 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: