У Житомирі чоловік пограбував власну матір » Новини Житомира
 
 


У Житомирі чоловік пограбував власну матір

Автор: news_maker від 7-10-2016, 14:03, переглядів: 1 002

У Житомирі чоловік пограбував власну матір

Про зникнення з власної оселі електричної хлібопечі до Житомирського відділу поліції повідомила 54-річна жителька обласного центру. Під час спілкування із заявницею поліцейські з’ясували, що предмет побутової техніки було викрадено з будинку минулого тижня: "Провівши першочергові заходи, направлені на викриття злодія, правоохоронці обґрунтовано запідозрили у вчиненні крадіжки 28-річного сина заявниці. Чоловік у злочині зізнався. Викрадену річ вилучено. Відповідна інформація була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.185 (Крадіжка) ККУ. За чинним законодавством подібні протиправні дії караються штрафом, громадськими або виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням або позбавленням волі строком до 3 років", – поінформувала фахівець відділу комунікації головного управління Нацполіції в області Марина Волошина.

А житомирські поліцейські розшукують чоловіка, який поцупив чужий гаджет. Злодій скористався неуважністю дівчини, яка лишила на робочому столі свій мобільник. "6 жовтня до Житомирського відділу поліції зателефонувала 22-річна жителька обласного центру. Дівчина розповіла, що з її робочого місця, розташованого в одному із торгівельних центрів обласного центру, хтось викрав мобільний телефон вартістю 3,5 тисячі гривень. Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановили особу можливого злодія, 27-річного житомирянина. Нині тривають заходи щодо встановлення його місця перебування. За чинним законодавством чоловікові може загрожувати штраф, громадські або виправні роботи, піврічний арешт, обмеження або позбавлення волі строком до 3 років".

Загалом же, упродовж минулої доби до Єдиного обліку працівниками територіальних органів Національної поліції Житомирщини зареєстровано 464 повідомлення, 66 із них - з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки, факти незаконного зберігання наркотичних засобів, шахрайства та інші. У 16 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: